Sayt Menyu

Категории раздела
YANGILIK
SHOU-BIZNES
O'ZBEK KINO
HORIJ KINO
HIND KINO
HUJJATLI KINO
KINO YUKLASH
ENGLISH MOVIES
KONSERT
SERIAL
MULTFILM
TELE-TEATR
TV-ONLINE
RADIO-ONLINE
TV-SHOU
KLIP
MUSIC
KULGU
PROGRAMMA
MOBILE
SPORT
O'YIN
DIZAYN
ISLOM
KASHFIYOT
HAR-XIL

Поиск

Наш опрос
Sizga qaysi Honanda yoqadi?
Всего ответов: 282

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Sayt Faoli


admin
Ball: 1257
Jinsi: Erkak
Yangilik:2327



ShirinToY
Ball: 0
Jinsi: Erkak
Yangilik:1200



ShumBola
Ball: 0
Jinsi: Erkak
Yangilik:1100



bolojon_12
Ball: 5
Jinsi: Erkak
Yangilik:197



MasteR
Ball: 0
Jinsi: Erkak
Yangilik:120



Главная » 2010 » Май » 25 » DELL NOTEBOOK 2009
20:31
DELL NOTEBOOK 2009

Intense snelheid voor intense situaties


Alienware M17x-laptop - eenvoudige en slimme servicesIntel®  CoreTM 2 Extreme-processor : ongelofelijke mobiele prestaties voor gaming en multimedia. Met vier cores voor het gelijktijdig verwerken van meerdere taken bij een enorme snelheid, voor een ongelofelijke, levensechte ervaring van AI-technologie, particle-systemen, dynamische fysica en het genereren van texturen. En dat is nog niet alles: voor nog betere prestaties kunt u de processor via de onvergrendelde BIOS overclocken1 voor maximaal twee extra bin-snelheden.

Intel®  CoreTM 2 Quad-processors : of het nu gaat om het thuis of onderweg coderen, renderen, bewerken of streamen van HD-multimedia, uw meest veeleisende games en toepassingen zullen moeiteloos draaien.

Intel®  CoreTM  Duo-processors : doe meer binnen een kortere tijd met dit nieuwste prestatiekanon. Versla uw tegenstanders terwijl u uw favoriete muziek beluistert, op internet surft, blogt of uw video's en foto's bewerkt. Van nu af aan is dat een fluitje van een cent. 



NVIDIA GeForce GTX grafische kaart



NVIDIA PureVideoTM  HD: met de NVIDIA PureVideo HD-video-engine. Deze grafische processor biedt ongelofelijk heldere beelden met een volledige 1080p-resolutie voor Blu-ray en HD-video. Omdat deze grafische processor de decodering geheel voor zijn rekening neemt, blijft uw centrale processor beschikbaar voor de ondersteuning van hoge bitsnelheden en speciale functies zoals films met Picture-In-Picture-functies en interactieve menu's.

NVIDIA PowerMizer®  System Extensions: de speciale PowerMizer-microcontroller bewaakt voortdurend de activiteit van toepassingen en apparaten, en schakelt apparaten in wanneer dat nodig is, en uit wanneer dat kan. De responssnelheid van microseconden garandeert bovendien dat deze energiebesparingen geen negatieve gevolgen hebben voor de prestaties.

DirectX®  10: dynamische licht- en donkertinten en 3D-filmeffecten bij botsingen en uitvergrote explosies voor een realistische gamebeleving.

PhysXTM  by NVIDIA: de krachtigste physics-engine voor realtime physics op uw Alienware M17x. PhysX levert niet alleen extra processorkracht, maar maakt uw gamebeleving in de rijkste, meest overweldigende spelomgevingen bovendien nog realistischer.

CUDATM  by NVIDIA: een parallelle rekenarchitectuur voor algemene toepassingen waarmee de parallelle rekenmodules van NVIDIA's grafische processors een veelheid aan complexe rekenproblemen kunnen oplossen in een fractie van de tijd die een gewone processor daarvoor nodig heeft.



ALIENWARE COMMAND CENTER


Neem het heft in handen

Alienware Command Center is het centrale controlecentrum voor alle speciale software op uw M17x. Door programma's zoals AlienFusion en AlienFX samen te voegen in één enkele gebruikersvriendelijke interface, hebt u meer controle over uw eigen systeem.

AlienFX®  : met dit unieke verlichtingssysteem kunt u kiezen uit tal van kleuren en overgangseffecten tussen zes verschillende zones, waaronder het Alienware-logo, het toetsenbord, het touchpad en meer.

AlienFusion Power Manangement : hiermee krijgt u toegang tot het energiebeheer van uw M17x. Zo kunt u zelf beslissen wanneer u maximale prestaties eist of het juist rustiger aan wilt doen voor het gebruik van eenvoudige programma's, zodat u uiteindelijk efficiënter omgaat met energie.

AlienTouch : profiteer van geavanceerde touchpad-besturing met AlienTouch. Stel de gevoeligheid van het touchpad in om ongewenste invoer te voorkomen, pas de functies voor tikken en slepen aan of activeer de virtuele schuiffunctie waarmee u met een eenvoudige vingerbeweging verticaal en horizontaal kunt navigeren.
Alienware Command Center


Met de AlienSense-software voor gezichtsherkenning beschikken M17x-gebruikers over ultramoderne beveiliging. Met behulp van de geïntegreerde webcam registreert en analyseert AlienSense afzonderlijke gezichtskenmerken met een ongekende precisie. Zo kan uw wachtwoord nooit meer worden vergeten, gestolen of geraden. Biometrische identificatie kan niet worden gekopieerd of vervalst.

Telkens wanneer u zich aanmeldt op de M17x, verzamelt AlienSense biometrische gegevens om de snelheid en precisie voortdurend te verbeteren. AlienSense is in staat om te leren. Daardoor kan het systeem zich aanpassen aan veranderingen in uw uiterlijk, zoals uw kapsel of het al dan niet hebben van een bril of gezichtsbeharing.

AlienSense heeft vier aparte beveiligingsmodi die u kunt gebruiken afhankelijk van de gewenste beschermingsgraad:

Uitgeschakeld : alle functionaliteit is volledig uitgeschakeld.

Gezichtsherkenning : hiermee wordt uw identiteit bij het aanmelden gecontroleerd; vervolgens worden verder geen controles uitgevoerd totdat de computer wordt vergrendeld, afgemeld of herstart.

Automatisch gebruikers wisselen : hiermee kunt u automatisch schakelen tussen gebruikers met een Vista®-account wanneer een andere gebruiker in de buurt van de computer komt en wordt herkend. Met de functie 'Automatisch vergrendelen bij niet-geautoriseerde gebruiker' wordt de laptop vergrendeld wanneer gedurende 60 seconden een onbekend gezicht wordt geregistreerd.

Permanente beveiliging : uw laptop wordt automatisch vergrendeld wanneer gedurende een vooraf ingestelde periode geen gezicht wordt herkend. Dit is het hoogste beveiligingsniveau, waarmee u uw computer telkens automatisch kunt vergrendelen wanneer u bij het systeem wegloopt.

AlienSense
AlienSense



Verbluffend beeldscherm : laat kleuren krachtiger uitkomen op het 17-inch lcd-breedbeeldscherm. Dankzij het lcd met dubbele CCFL-verlichting voor extra helderheid geeft de Alienware M17x meer details en beelden van hogere kwaliteit weer dan beeldschermen met een enkele CCFL. En met een responstijd van slechts 8 milliseconden behoren beeldschaduwen tot het verleden.

Webcam : met de 2,0-megapixel webcam en digitale arraymicrofoon kunt u zelf op het web uitzenden. En dankzij de draadloze verbindingsmogelijkheden kunt u waar en wanneer u maar wilt aan de slag. 


€ 1.999
Категория: YANGILIK | Просмотров: 1184 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Saytga Kirish
Salom, Гость!
10:24

Логин:
Пароль:

FotoAlbum

Radio Online






Yangi Azolar

Maktab25
Ball: 0
Jinsi: Erkak
izoh:0



umid
Ball: 0
Jinsi: Erkak
izoh:0



Jamesdaync
Ball: 0
Jinsi: Erkak
izoh:0



Coreyken
Ball: 0
Jinsi: Erkak
izoh:0



Календарь

Sayt Do'stlari





Faol Izohchi


admin
Ball: 1257
Jinsi: Erkak
Izoh:93



Qushcha
Ball: 0
Jinsi: Ayol
Izoh:92



амаки
Ball: 0
Jinsi: Erkak
Izoh:66



bolojon_12
Ball: 5
Jinsi: Erkak
Izoh:61



temyrjan
Ball: 0
Jinsi: Erkak
Izoh:45




Copyright ©    "NODIRBEK"    2009-2024